Securitatea in lucru

Salonul de frumusete in Moldova Professionails oferă dezinfectanti.  Dezinfectarea – este un complex de acțiuni, îndreptate spre nimicirea agentilor, care cauzează bolile infectioase și distrugerea toxinelor de pe obiectele mediului inconjurator. Tehnica securitatii in salon de frumusete trebuie respectata cu rigoare !


Acțiuni pe care le întreprinde maistrul în cadrul unui salon:

      • pre-sterilizarea mecanică;
      • sterilizarea chimică;
      • sterilizarea-UV.

Consecutivitatea lucrului unui maistru:

1. Spălarea fiecărui produs în soluție pentru spălat cu ajutorul unei perii – aceasta este o pre-sterilizare mecanică.

2. Înmuierea instrumentelor în soluție pentru dezinfectare, astfel soluția pătrunde în toate fisurile, crăpăturile, cavitățile, canalele; are loc un contact deplin cu dezinfectant – aceasta fiind o sterilizare chimică.

Soluția pentru dezinfectare este pregătită în conformitate cu anumite reguli, care sunt stabilite de producător; există o anumită perioadă de păstrare a soluției. Instrumentele sunt introduse în mod deschis, maistrul lucrează în acest moment în manuși!

Rezultatul sterilizării este o completă distrugere a tuturor organismelor patogeni și nepatogeni, ceea ce asigură o completă siguranță în lucru!

3. Păstrarea instrumentului steril are loc în sterilizator UV.

Nemijlocit la locul de muncă: Instrumentele sunt păstrate în tavă pe un șervețel de hîrtie de unică folosință.

Înainte de începerea lucrului maistrul prelucrează mîinile sale și mîinile clientului cu soluția pentru dezinfectarea mîinilor!!

De asemenea este util să cunoașteți depsre regulile de lucru cu pensule și lucrul mezorollerului

Bine ați venit în clubul profesioniștilor!

Apel la nr. de telefon: +373 69777008