Tratamentul celulitei in Moldova

 Salonul de frumusete in Chisinau Professionails oferă servicii pentru tratamentul celulitei. Termenul „celulita” a fost introdus în practica medicală pentru a se referi la procesul asociat cu acumularea de grăsime și a schimbării celulelor grase subcutanat de natură neiflamabilă.

Zonele de bază, care sunt supuse schimbărilor de tip «celulită» – este zona feselor, partea inferioară a abdomenului, a coapsei.

La examinare se poate de stabilit 4 etape de dezvoltare și transformare:

1 – fără caracteristici
2 – neregularitățile suprafeței pielii; cînd pielea se srînge în pliu – simptomul „coajei de portocală”, pielea palidă, micșorarea temperaturii și elasticității.
3 – efectul „coajei de portocală” se evidențiază în starea de liniște; se simte o durere la palparea țesuturilor;
4 – pe piele se observă niște formațiuni de dimensiuni mari, dureroase, multiple telangiectazii, pielea fiind palidă, subțire și rece.

Unitatea de structură a țesutului adipos este lobul de grăsime. Lobul de grăsime constă din grup de celule de grăsimi – adipocite, care sunt înconjurate de un strat de țesut conjuctiv (sept). Alimentarea celulelor se efectuează prin multiple capilare, în interiorul celulelor pătrund fibre nervoase, poziționîndu-se în spații mici înguste între adipocite. Pe membranele celulelor de grăsime se află o mulțime de beta receptori, stimularea cărora inițiază descompunerea grăsimilor.

Ce acțiune anume reprezintă mecanismul de lansare a dezvoltării rețelei schimbărilor patologice a lobulului de grăsime?

  • schimbări ale microcirculării
  • schimbarea a spectului spațiilor de separare a țesutului conjuctiv
  • dezvoltarea inflamării.

Procedura, care influențează asupra tuturor mecanismelor rețelei patologice – este LPG pe tot corpul, datorită unui protocol clar elaborat: tonifiere, defibrozare si slefuire. Noi oferim tratamentul celulitei cu folosirea celor mai calitative produce cosmetice. Puteti benificia de manichiura french, ultrasunet in salonul nostru cosmetologic din Moldova.

Dacă se vor întreprinde măsuri la timp, atunci este posibil de a restabili țesutul conjuctiv – redînd acestuia unui aspect sănătos și scutirea de senzații neplăcute.

Apel la nr. de telefon: +373 69777008