Mezoroller

Mezoroller – dermoroller este un dispozitiv cu miner și cilindru, pe suprafața de lucru a căruia se află mai mult de 500 de ace foarte subțiri din oțel medicinal. Acele pot avea o lungime de la 0,25 mm pînă la 1,5 mm.


Procedura, care are loc cu ajutorul mezorollerului în literatura de specialitate poartă denumirea de terapia de inducere a colagenului.

În timpul mișcării mezorollerului pe piele, acele foarte subțiri străpung, pe o perioadă scurtă de timp, straturile de epidermă și dermă, creînd mii de microcanale, la o minoră deterioarare a pielii pielea reacționează cu o momentană activare a proceselor celulare, cu elaborarea propriului colagen, elastinei și glicozaminoglicanilor.

Metodica respectivă este confortabilă, fără efecte secundare, fără o perioadă îndelungată de restabilire.

Terapia cu utilizarea mezorollerului permite micșorarea ridurilor mimice și celor de vîrstă, de asemenea permite restabilirea densității și elasticității pielii, albirea petelor de pigment.

Acest dispozitiv poate fi utilizat de pînă la 10 ori, numai pentru un pacient.

Cosmetolog-instructor va alege preparat corespunzător pentru procedura respectivă, regimul procedurilor, îngrijirea în condițiile casnice pentru întărirea eficienței procedurii. Va fi util să aflați despre normele de securitate in lucru a maistrului în salon de frumusete si gama larga de produse cosmetice. 

Apel la nr. de telefon: +373 69777008