Terapia cu microcurenti in Moldova

 Salonul de frumusețe in Chisinău Professionails oferă servicii cosmetologice de terapie cu microcurenți care presupune un impact cu curect electric de tip impuls cu anumite caracteristici. Tehnologia se utilizează activ în procedurile efectuate pe față și corp.


Puterea curentului – extrem de mică – de la 40 pînă la 600 microamperi; frecvența – de la 0,1 pînă la 500 Hz; durata impulsului – 0,1-0,5с – curenți cu impuls scurt.

Utilizarea terapiei cu micro curenți permite să se obțină următoarele efecte:

  • restabilirea imunitatii pielii a capacităților pielii de reținere a apei
  • sporirea circulației venoase și limfatice, sporirea fluxului arterial
  • sporirea sintezei fibrelor colagenului și elastinei
  • restabilirea tonusului muscular

Terapia cu micro curenți se utilizează activ în procedura turbo-lifting: accentul acestei proceduri se pune pe restabilirea celulară a țesutului muscular. Specialistul lucrează cu electrozi speciali (probe), o bună cunoaștere a anatomiei mușchilor feței îi permite o bună prelucrare a mușchiului feței dealungul și de-a latul fibrelor. Astfel de procedură garantează liftingul pleoapei superioare, micșorarea adîncimii pliurilor nesemnificative nasolabiale, liftingul bărbiei.

Pentru un efect de drenaj procedura se efectuează în mănuși speciale conductoare în conformitate cu tehnica securitatii.

Terapia cu micro curenți garantează un impact delicat, de regulă aceasta este inclusă în îngrijirea feței: hidratare, relaxare, restabilire.

Pentru perioada estivala a anului va recomandam sa apelati la creme pentru protectia solara.

Apel la nr. de telefon: +373 69777008