Tipsuri si forme in Moldova

Tipsuri – în traducere din limba engleză cuvîntul «tip» – înseamnă «vîrf». Altfel spus, tipsurile sunt niște vîrfuri, care se lipesc pe unghie. Cu ajutorul lor se creează o anumită lungime. Tipsurile constau din două părți: – zona de contact – ea se aplică pe unghie; – și vîrful liber – acesta crează lungimea unghiei. Toate tipsurile pentru comoditate în lucru sunt împărțite pe 10 mărimi. №1 – este cel mai lat, № 10 – este cel mai mic.


Cel mai răspîndit material, din care sunt confecționate tipsurile – este plastic ABS (acronitril-butadien-stirol). Cerințe față de tipsuri: subțiri, plastici, moi.

Formele si șabloanele – sunt niște dispozitive artificiale, care sunt puse sub marginea liberă a unghiei, pe baza lor se formează o acoperire artificială. Materialul de confecționare a formelor este hîrtia, teflon, metal sau plastic transparent. Cele mai populare forme sunt cele din hîrtie, ele sunt comode și convenabile în utilizare, precum și sunt igienice!

Cerințe față de forme: păstrarea capacității adezive, rezistență, universalitatea mărimii și mărimii orificiului central, prezența perforării pentru crearea unei arcuiri frumoase, o lățime suficientă a formei însuși, care permite cupriderea degetului practic de orice grosime. De asemenea v-ar putea interesa terapia cu microcurenti, ultrasunet in cosmetologie

Salon de frumusete Professionails – cosmetologie de calitate in Moldova !!!

Apel la nr. de telefon: +373 69777008