Zi pentru barbati

Miini, picioare si fata ingrijita.

Salonul de frumusete in Moldova Professionails ofera servicii cosmetologice de grooming pentru bărbați. În limba engleză deja de cîțiva zeci de ani cuvîntul „grooming” (din engleză groom – a se îngriji; a fi fercheș) este pe larg întrebuințat și la oameni, în particular – la bărbați, pentru ei cuvîntul grooming are aceeași semnificație ca pentru femei cuvîntul frumusețe.

INGRIJIREA FETEI:

Particularitățile pielii masculine: are o carcasă trainică din elastină și colagen – e mai groasă; mai grasă, cu porii largi; bărbieritul zilnic înlătură celulele vechi, îmbătrînite ale epidermei, dar poate duce la astfel de probleme ca: senzație neplăcută de strîngere și uscăciune a pielii, o sensibilitate sporită.

Cosmetolog-instructor recomandă: Lifting masaj al pielii cu aparatul Cellu M6 Keymodule 2, LPG Systems (Franța). Programele special elaborate permit eficient lupta cu problemele: dubla bărbie, scăderea elasticității pielii, schimbarea ovalului feței, riduri, tendința spre edeme.

MANICHIURA MASCULINA

Cuticula masculina aspra se înmoaie bine cu ajutorul soluției speciale: înmuiator de cuticulă – acest produs rapid scindează celulele keratinizate ale cuticulei, preîntîmpină apariția petelor galbene pe unghii, asigură o acțiune antiseptică. Manichiura masculină nu necesită alegerea formei unghiei, forma se creează strict după structura vîrfului degetului. Lama unghială se lustruie, maistrul utilizează un special polizator.

Manichiura masculină poate fi completată cu înlăturarea calusului pe palme cu ajutorul soluției de înmuiere și a pietrei ponce.

PEDICHIURA MASCULINA

Este o îngrijire relaxantă și o posibilitate de a scăpa de multe probleme: uscăciune și exfoliere a tălpilor, transpirația, mirosul de sudoare, pielea groasă în jurul unghiilor. Se recomandă o manichiura de aparat cu cuticulele împinse în urmă. În scopul confortului și securității se recomandă achiziționarea setului individual de pedichiură.

Pentru înmuierea și hidratarea pielii groase și uscate este nevoie de a efectua un curs de parafinoterapie pentru mîini și picioare.

Apel la nr. de telefon: +373 69777008