LPG pentru fata

Lifting masaj – este o stimulare multidimensională mecanică a producerii colagenului.

Lifting masaj in Chisinau – acționează nemijlocit asupra celulelor fibroblaste, esențial sporind activitatea acestora, ceea ce duce la restabilirea structurii colagen a pielii și la întinerirea acesteea.

O nouă generație a lifting aparatelor – Cellu M6 Keymodule 2, LPG Systems vă propune o stimulare de tip ciupitură a pielii cu o frecvență diferită cu ajutorul lifting manipulatorului.

Trei tipuri de acțiune:

  • Lifting încet – frecvența ciupiturilor 4 Hz – se ulilizează pentru lucrul cu o piele edematoasă.
  • Lifting rapid – frecvența ciupiturilor 8 Hz – se utilizează pentru netezirea ridurilor, precum și pentru modelarea fetei.
  • Lifting ultra rapid – frecvența ciupiturilor 16 Hz – se utilizează pentru stimularea pielii pleoștite sau a pielii care și-a pierdut elasticitatea și «densitatea».

Echipamentul este înzestrat cu 3 lifting module de diferită mărime (pentru un lucru comod cu toate zonele fetei, gîtului, decolteului și a pieptului) și un activ roll manipulator, care permite lupta contra depozitării grăsimilor nedorite (bărbie dublă, obraji voluminoși, etc), precum și înlăturarea tonusului hipermuscular.
Efectele LPG masajul fetei:

  • schimbarea matricei fibroblastei – în rezultatul acesteea are loc restructurizarea, îndensirea și liftingul pielii fetei, gîtului și decolteului.
  • normalizarea tonusului mușchilor
  • micșorarea volumului nedorit al treimii de jos a fetei, în jurul gîtului și în zona decolteului

Cosmetolog-instructor îndeplinește diagnosticarea estetică a fetei și recomandă un curs activ LPG pentru fata; va prescrie procedurile de întreținere.

Lifting masaj – este unica tehnologie, care influențează nu asupra consecinței, ci asupra cauzei schimbărilor generate de vîrstă, eliberînd rezervele ascunse ale țesuturilor, trezind memoria «celulară» pentru o restabilire naturală a tinereții pielii.
Procedura poate fi completată cu ingrijirea fetei.

100% mecanism natural de acțiune!

Salon de frumusete Professionails: cosmetologie in Chisinau, manichiura SPA, diagnosticarea pielii la preturi accesibile !!!

Apel la nr. de telefon: +373 69777008