Parafinoterapie

Parafinoterapia – utilizarea parafinei cu scop de tratament. Parafina se utilizează în starea încălzită topită într-o cadă specială. Parafinoterapia poate fi efectuată ca o procedură independentă, sau ca o îngrijire adițională a palmelor și tălpilor după manichiura și pedichiura. Parafinoterapia se utilizeaza pe larg in cosmetologie.

Pe palme și tălpi se aplică creme profesionale, apoi acestea sunt introduse în cadă specială. Parafina fierbinte creează un cocon de protecție uniform și profund încălzind țesuturile, stimulează circulația limfei, sporește fluxul sangvin. Se îmbunătățeste activitatea articulațiilor, se cicatrizează mai repede rănile și fisurile mici.

Parafina posedă un grad sporit de păstrare a căldurii, astfel elimină căldură treptat, prin porții mici – o mică apăsare prin răcire restabilește tonusul și elasticitatea țesuturilor, contribuie la eliminarea surplusului de lichide.

Parafinoterapia in salonul de frumusete Professionails – este o procedură destul de plăcută, care oferă pe lîngă toate și un efect relaxant. Terapie tratament cu parafina.

Durata procedurii: 20 minute.

   Curs de 5 – 10 proceduri o dată în săptămînă.

Apel la nr. de telefon: +373 69777008