Servicii de ingrijire pentru fata

Posibilitățile ingrijirii cosmetice pentru barbati si pentru femei in salon de frumusete Professionails din Chisinau: preîntîmpinarea apariției problemelor cosmetice, corectarea neajunsurilor cosmetice, menținerea rezultatului obținut.

Durata de la 45 pînă la 90 minute.

Curs de proceduri de ingrijire este compus din două etape:

  • Etapa de start – 10 proceduri – 2 ori pe săptămînă
  • Etapa de menținere – 1 procedură la 2 săptămîni; 1 procedură la 4 săptămăni.

Recomandările depind de vîrstă, starea pielii, anotimp.

Curatarea pielii:

Curatarea pielii fetei sau procedura igienica de curatare legeră a porilor. În timpul procedurii se utilizează peeling cu ultrasunet – oscilațiile cu ultrasunet distrug legăturile între celulele cheratinocite și profund curata fetei de epiderma cheratinizată. Astfel de ingrijire asigură scăderea producerii sebumului, excluderea inflamației, sporirea imunității pielii. Curatarea – ingrijirea – este o tratare și profilaxie a acneei și postacneei; protecția pielii.

Albire piele:

O procedură specială de albire este bazată pe fermenți pe bază vegetală și componenți intensivi de albire. Efeciența procedurii este sporită datorită terapiei cu ultrasunet. O condiție obligatorie la organizarea cursului de proceduri – este utilizarea măsurilor de protectie solara.

Stralucire piele:

Procedura permite înfruntarea influenței mediului înconjurător: îmbunătățește procesele de schimb, alimentează pielea cu oxigen, îmbunătățește capacitățile de regenerare ale pielii. Cu condiția imunității restabilite ale pielii, este posibil de a efectua o serie de peelinguri faciale.

Hidratare piele:

În timpul procedurii hidratare intensivă a pielii are loc concomitent pe două direcții:

  • hidratare orizontală – scăderea pierderii apei de către epidermă datorită stimulării sintezei ceramidelor și restabilirii barierei de protecție a pielii.
  • hidratare verticală – sporirea transportării moleculelor de apă în epidermă datorită canalelor extra rapide –acvaparine; sporirea sintezei acidului hialuronic, sporirea capacității pielii de reținere a apei.

Hidratarea – ingrijirea respectivă asigură elasticitatea pielii și scade profunzimea și numărul ridurilor.

Alimentarea pielii fetei:

Scopul acestei îngrijiri este de a restabili mantia lipidică a pielii, de a alimenta pielea cu vitamine A,Е,С, de a compensa semnele de îmbătrînire hormonală.

Condensare – ingrijirea tenului pielii:

Lifting –  sporește elasticitatea și grosimea pielii. Are loc drenajul limfatic al țesuturilor. Are loc modelarea ovalului feței: se micșorează lasarea pleoapei de sus, edemul pleoapei de jos, se ridică sus pliurile nasolabiale, se micșorează evidențierea obrajilor lăsați, devine mai clar conturul feței. În conformitate cu recomandări se poate de utilizat modelarea rece și fierbinte a feței. Se completează cu: terapia cu micro curenti, lifting facial LPG in Moldova.

Relaxare piele :

Ingrijirea normalizează carcasa musculară – relaxează grupele de mușchi cu tonus mărit și stimulează mușchii cu tonusul scăzut. Terapia ridurilor mimice e posibilă datorită preparatului, molecula căruia dispune de capacitatea de a relaxa fibrele musculare. Pentru un efect adaugător cosmetologul utilizează mezoroll.

Revitalizare piele:

Procedura este îndrepatată către înlăturarea înroșirilor, iritațiilor, împiedică apariția acneei rozacee, asigură o elasticitate a vaselor, îmbunătățeste circulația sangvină. Se completează cu: terapia cu micro curenti. Toate îngrijirile au loc cu utilizarea mijloacelor cosmetice profesionale.

Cosmetologie in Chisinau – salonul de frumusete Professionails !!!

Apel la nr. de telefon: +373 69777008