What would you like to find?
Consultații online
SALON DE FRUMUSEȚE

O briză a naturii
de Relaxări

LPG Masaj facial
O EXPERIENȚĂ DE ELIMINARE A STRESULUI

Arta de a obține
Frumusete naturala

Cosmetologie terapeutică
Terapia cu Microcurrent si Terapia LED

Relaxeaza-te mintea,
Treziți Duhul

Dorești să vezi toate serviciile noastre ?

Meriți ce e mai bun !

Nu sunteți doar un client, ci un oaspete binevenit. Frumusețea dvs. este în siguranță, deoarece în salon de infrumusetare exista protocoale pentru instrumente de prelucrare și sunt utilizate numai produse cosmetice profesionale și echipamente, masterat de ambarcațiunile lor, cu o vastă experiență de lucru.

Salon cosmetic este situat convenabil în centrul orașului vechi, în cazul în care există o parcare.

Ne prețuim reputația și nu vom sacrifica niciodată sănătatea unui client de dragul unui rezultat rapid.

Serviciul are loc la programare.

Avem totul pentru a vă face să arătați bine și să vă simțiți la fel

Salon de frumusete

𝑪𝒂𝒓𝒐𝒍𝒊𝒏𝒂 𝑪𝒂𝒓𝒂𝒇𝒊𝒛𝒊

LPG Masaj facial
Salon de frumusete
Locația noastră
Numere de telefon

0 (69) 777008

022233131
 
Ore de lucru
luni - vineri 9.00-20.00
sambata 9.00-18.00
duminca - zi de odihna

Branduri

Găsește un răspuns

Pentru o epilare mai comodă și mai eficientă lungimea firelor de păr trebuie să fie de 5-8 mm. Specificul procedurii este folosirea talcului, așa cum această zonă este supusă unei transpirații intense. Particularitatea creșterii părului în această zonă constă în faptul că firele de păr cresc în câteva direcții. De aceea, epilând această zonă, specialistul va schimba direcția de aplicare a pastei de zahăr sau a cerii - fiți pregătiți pentru asta. Procedura de înlăturare a pastei de zahăr sau a cerii fierbinți va fi aleasă de specialist în mod individual. Nu este recomandată folosirea deodorantelor timp de 24 de ore după epilare.

Pentru ca reacția de polimerizare să aibă loc – cu alte cuvinte ca lac-gelul sau gelul să se “întărească” pe placa unghinală, clientul introduce degetele într-o lampă specială cu lumină ultravioletă. Dacă este utilizată corect, lampa cu lumină ultravioletă nu poate cauza niciun efect negativ pielii. Una dintre regulile de protecție a pielii mâinilor este folosirea mănușilor de protecție, ce previn uscarea pielii și intensificarea pigmentării după influența ultravioletelor. Mănușile sunt confecționate dintr-un material special de culoare albă; vârfurile degetelor rămân deschise, ceea ce permite efectuarea eficientă a procesului de aplicare a gel-lacului sau a gelului, nu distorsionează mișcările, iar lungimea acestora acoperă pielea până la coate.

 • Salonul nostru este echipat cu ambele aceste două aparate de la producătorul original francez.

 • Ambele aceste aparate permit efectuarea procedurilor pentru corp și față.

 • Aparatul CELLU M6 Keymodule este un aparat de a doua generație a echipamentelor LPG system, iar CELLU M6 Alliance este un aparat de generația a zecea a echipamentelor LPG system.

 • Procedurile pentru corp / LPG masaj corporal cu aparatul CELLU M6 Keymodule constă din câteva etape: tonifierea sau eliminarea umflăturilor; defibrozarea sau tratarea celulitei și micșorarea volumelor, șlefuirea sau lucru asupra calității pielii.

Cu aparatul CELLU M6 Alliance, prin manipula inteligentă pentru masaj, toate aceste etape sunt efectuate simultan – eliminarea umflăturilor, tratarea celulitei, reducerea depunerilor adipoase, tonifierea pielii.

Cea mai frecventă greșeală este aplicarea insuficientă și necalitativă a cremei de protecție. Aceasta se referă și la cantitatea cremei, care trebuie să fie suficientă: crema trebuie aplicată atent pe toate porțiunile deschise ale pielii. Pe față, de multe ori, se omit zonele de deasupra buzei superioare și din jurul ochilor sau crema este ștearsă de rama ochelarilor de soare, aceste zone rămânând neprotejate. Încă o regulă care este încălcată adesea este că se aplică rar – crema de protecție trebuie aplicată, în mediu, la fiecare patru ore.

Încă un moment important constă în eficiența protecției solare, ce influențează asupra stării pielii. De exemplu: după orice inflamație, lezare, după folosirea produselor cosmetologice agresive, la luarea anumitor suplimente alimentare și medicamente.

Apelați la cosmetologul dvs. pentru a vă alege o cremă de protecție eficientă și să vă arate cum să o aplicați corect pe piele.

Adresează-ne o întrebare

  La noi poți cumpără un certificat cadou la super preț

  Ce zic despre noi clienții

  Ultimile știri

  Consultații online

  Consultații online

  De ce sunt atât de importante consultațiile cosmetologului? Pe parcursul anilor de activitate în calitate…

  Mai mult
  Istoria proiectului

  Istoria proiectului

  Ideea proiectului online a apărut în martie 2020, atunci când pandemia se răspândise la nivel mondial.…

  Mai mult