What would you like to find?

DISCOVER NEW FAVOURITES

Depilarea cu ceară/sugaring

Depilarea cu ceara si sugaring

Sugaring sau depilarea cu pastă de zahar in Chisinau este o metodă absolut naturala de depilare, indepartarea parului se realizeaza cu pasta de zahar profesională. Avantajele de sugaring sunt rănirea scăzută, eficiența și absența firelor de păr încarnate. Pasta de zahar ItalWax este un produs nou, absolut hipoalergenic, creat în conformitate cu tehnologiile tradiționale „nimic inutil”, doar zahăr și amidon de porumb.

Ce este inclus in conceptul de „bikini de sugaring”?

Zona bikinilor se numește zona inghinală. Există mai multe tipuri de zahăr pentru zona intimă: bikini clasic și profund.

Pasta din seria Organic s — a dovedit bine în activitatea sa! Pasta de zahăr cu Aloe Vera, care este ideală pentru îndepărtarea părului scurt și grosier, în special în zonele sensibile.

Avantajele de sugaring:

  • Efect cumulativ. Cu cât faceți mai des depilarea zahărului, cu atât firele de păr devin mai rare, mai ușoare și mai subțiri.
  • Durere minimă.
  • Reînnoirea pielii. Procedura asigură nu numai îndepărtarea părului, ci și peeling ușor și nutriție profundă și hidratarea pielii.
  • Versatilitate. Cu ajutorul zahărului, puteți îndepărta părul din orice zonă a corpului.
  • Minim de contraindicații.

Preturi la servicii de depilare cu ceara in Moldova sunt cele mai accesibile, deci nu vă va fi dificil de a comanda sugaring.

Pe site-ul nostru, puteți face o programare online pentru oricare dintre serviciile noastre:

Salon de frumusete in Chisinau – Professionails!

Depilarea cu ceară