What would you like to find?

Cosmetologie terapeutică

Cosmetologia terapeutica

Credem că garanția unei fețe îngrijite și a îmbătrânirii lente este vizitele regulate la un cosmetolog și îngrijirea adecvată la domiciliu. Credem că stimularea pozitivă poate realiza multe-reface și protejează pielea, elimină excesul de umflături, strânge pielea, conferă feței un contur mai clar. Respectăm pielea ca fiind cel mai mare organ al corpului uman și nu acționăm niciodată doar în interesul esteticii, principalul lucru în tinerețe și frumusețe este sănătatea. Este în interesul și puterea noastră să monitorizăm toate procedurile efectuate de specialiștii noștri în salon și este, de asemenea, în competența noastră să recomandăm un plan detaliat al modului de îngrijire a feței acasă. Rezultatele sunt obținute treptat și rămân mult timp.

Avem urmatoarele tehnici in arsenalul nostru:

1) Terapia cu Microcurrent in Chisinau.

Îl folosim de mai bine de 10 ani. Atunci când am ales echipamente, după ce am studiat mulți producători, ne — am stabilit pe un dispozitiv care este un favorit printre chirurgii plastici atât în etapa dinaintea chirurgiei plastice, cât și după – dispozitivul Bio-Ultimate Gold.

Procedura principală este terapia cu microcurrent, care funcționează perfect cu vasele pielii și restabilește metabolismul și reacțiile chimice la nivel celular. Impulsurile microelectrice restabilesc capacitatea celulelor de a accepta substanțele injectate, de a elimina toxinele și de a se reînnoi.

Ca rezultat:

 • manifestările rozaceei scad;
 • puffiness, fața pastoasă dispare;
 • zona din jurul ochilor este întărită;
 • culoarea pielii este restabilită
 • contururile feței sunt corectate

Efectul cursului procedurilor este cumulativ. Se recomandă de la 5 la 10 proceduri. Cantitatea exactă și ritmul vor fi prescrise de un cosmetolog la consultația inițială.

2) Terapia LED in Chisinau.

Pentru a spori efectul unor proceduri în salonul nostru, folosim o lampă LED. Fototerapia fetei in Chisinau este o metodă neinvazivă de îngrijire a feței care utilizează energia luminii pentru a activa procesele de reînnoire celulară naturală și restaurare a pielii. Rezultatele calitative sunt obținute și datorită serurilor fotodinamice speciale.

Lumină roșie (628-780 nm): una dintre cele mai puternice, oferă:

 • tratamentul optim pentru pielea matură care are nevoie de stimulare.
 • îmbunătățiri vizibile în metabolism și circulația sângelui.
 • crește nivelul de hidratare naturală și ajută la reținerea umidității în piele.
 • îngustează eficient porii, reglează producția de sebum și îmbunătățește circulația sângelui.

Rezultatele vizibile apar imediat după prima procedură: pielea devine mai fină, hidratată și netedă, cu o strălucire sănătoasă. Unul dintre efectele interesante pe care clienții noștri obișnuiți le notează este relaxarea completă sub o umbrelă strălucitoare — lampă LED. Procedura durează 30 de minute.

3) GENEO+ – cosmetologie multiplatformă pentru tratamente confortabile ale pielii (Pollogen de Lumenis)

Platforma combină 4 tehnologii dovedite clinic, în funcție de probleme, este posibil să se utilizeze arsenalul complet al dispozitivului sau parțial:

1. Tripollar RF este RF lifting fetei multipolar si non—invaziv in Chisinau. Declanșează procesele de reînnoire a pielii prin stimularea producției de fibre de colagen și elastină, oferind energie focalizată de radiofrecvență într-un mod sigur și eficient, provocând încălzirea controlată a dermei.

Ca rezultat:

 • ridicarea și restaurarea contururilor feței ovale;
 • reducerea ridurilor;
 • creșterea elasticității și compactarea pielii datorită formării de colagen nou;

Procedura este destul de confortabilă, deoarece senzorul de temperatură măsoară continuu temperatura pielii, iar deconectarea automată elimină riscul de arsuri. Acordați-vă că încălzirea profundă stimulatoare a țesuturilor are loc aproape fără disconfort.

2. Oxygeneo – reîmprospătează și îmbunătățește textura și tonusul pielii. Crește nivelul de oxigen, datorită proceselor fiziologice, exfoliază ușor pielea și o pregătește pentru asimilarea ingredientelor active. În acest stadiu, se utilizează capsule speciale și un gel de activare. Alegerea depinde de cosmetolog.

3. Ultrasunete – îmbunătățește fluxul sanguin și absorbția ingredientelor active prin expunerea pielii la unde ultrasonice care creează vibrații și schimbă locația celulelor epidermice pentru a crește permeabilitatea stratului cornos și pentru a îmbunătăți nutriția pielii pentru oxigenoterapia facială. În acest stadiu, se folosesc seruri speciale. Alegerea depinde de cosmetolog.

4. NeoMassage este un masaj feronerie intensiv al fetei care accelerează excreția produselor metabolice și îmbunătățește tonusul muscular. Metodele de cosmetologie terapeutică vă permit să arătați bine îngrijite, păstrând sănătatea pielii și minimizând riscurile.

Preturi la servicii de cosmetologie terapeutica sunt cele mai accesibile, deci nu vă va fi dificil pentru de a comanda terapie LED fetei.

Pe site-ul nostru, puteți face o programare online pentru oricare dintre serviciile noastre:

Salon de frumusete in Chisinau – Professionails!

LPG Masaj facial