What would you like to find?

LPG Masaj facial

LPG masaj facial si ingrijirea pielii fetei in Moldova

LPG masaj facial, sau cum se numește lift-masaj sau cosmecanica faciala in Chisinau, este o tehnică feronerie utilizată pentru corectarea feței, ridicarea naturală, ameliorarea umflăturilor și formarea unui oval. Modelul dispozitivului folosit de specialiștii din salonul nostru LPG Cellu M6 Keymodul. Lifting natural a pielii fetei datorită mobilizării propriilor capacități ale corpului. Cel mai important detaliu este un manipulator special, care este „mâinile” unui specialist.

O caracteristică a manipulatorului original pentru studiul feței, gâtului și decolteului.

  • cameră cu vid și aripi
  • frecvența mișcărilor de ciupire
  • acțiuni multidirecționale

Există trei tipuri de viteză

Pielea este atrasă de vid în cavitatea manipulei, care promovează micro-masajul țesutului. Aripile situate în camera procedurală a manipulatorilor nu frământă, ci ciupesc pliul pielii, făcând 4-16 ciupituri pe secundă. Pentru pielea delicată din jurul ochilor și gurii, se folosesc module de lifting cu duze speciale. Nu necesită o pregătire atentă, precum și un fel de reabilitare, în timp ce oferă un efect vizual excelent de întinerire și lifting facial.

Pentru un rezultat durabil, se recomandă un curs de 10 proceduri.

Care sunt efectele procedurii

  • Manipulatorul efectuează mii de mișcări de ciupire pe minut.
  • Datorită acțiunilor multidirecționale simultane, celulele profund localizate sunt procesate calitativ, microcirculația sângelui este îmbunătățită, nutriția și respirația tuturor straturilor dermei sunt îmbunătățite.
  • Pielea se trezește și își restabilește structura datorită propriilor rezerve, rezultatele fiind vizibile după prima procedură.
  • Mecanismul sintezei de colagen și elastină este activat.
  • Producția propriului acid hialuronic crește.

Dispozitivul LPG Cellu M6 acceptă trei moduri de expunere – drenaj fetei in Moldova, netezirea și restaurarea, ceea ce vă permite să rezolvați mai multe sarcini – de la reducerea celei de-a doua bărbie și netezirea ridurilor până la ridicarea pielii lăsate și modelarea unei frumoase fețe ovale.

Prețuri la lipomasaj pentru pielea fetei sunt cele mai accesibile, deci nu vă va fi dificil de a comanda lifting masaj pentru fata.

Pe site-ul nostru, in lista de servicii, veti gasi urmatoarele:

profnails