What would you like to find?

TRAIL-BLAZING SCIENTIFIC TECHNOLOGY

Manichiură

Manichiura si ingrijirea pielii mainilor in Moldova

Unghiile de pe mâini ar trebui să fie în ordine perfectă. Ne plac mâinile cele mai naturale și bine îngrijite. Prin urmare, oferim ingrijirea cuprinzătoare pentru pielea mainilor, cuticulelor și placilor de unghii. Ne îndepărtăm de un design atrăgător și, în schimb, oferim o paletă largă și o duzină de nuanțe pentru fiecare culoare.

Servicii de manichiura includ:

  • Manichiura feronerie și manichiura combinata in Chisinau, care utilizează o tehnică specială de tratare a cuticulelor folosind duze rotative de diferite forme și rigiditate. Numai dacă este necesar, manichiura este combinată cu tehnica de tăiere.
  • Acoperirea decorativa a unghiilor de maini cu lac sau lac terapeutic. Acoperirea cu gel-lac este o acoperire mai rezistentă care întărește unghiile și le oferă flexibilitate, dar în timp nu își pierde culoarea, ci rămâne strălucitoare și durabilă. Timpul de uzură recomandat este de 14 zile.
  • Modelarea sau extensia unghiilor cu gel și corectarea unghiilor cu gel. Această procedură vă permite să modificați lungimea, rezistența și forma unghiilor, ceea ce va simplifica îngrijirea unghiilor și va scăpa de complexele asociate cu unghiile fragile și mușcate. Timpul recomandat pentru purtarea unghiilor cu gel înainte de corectare este de 21 de zile.
  • Terapia cu parafina a mainilor in Moldova. Stăpânul își freacă cu grijă pielea mâinilor și aplică o cremă profesională, apoi își scufundă mâinile într-o baie specială cu parafină fierbinte. Parafina formează un cocon protector și încălzește profund țesuturile mâinilor. Această procedură este foarte populară după o manichiură, în sezonul rece și ca cadou într-un „certificat cadou”.

Ce folosim?

Lacuri Decorative și produse de îngrijire a pielii mâinilor: ORLY, BNM, Pronails, Pedibaehr, SUDA CARE, GEHWOL. Siguranța dvs. este principiul nostru principal

Toate instrumentele suferă 5 etape de dezinfecție conform protocolului medical

  • Sterilizare chimică
  • Curățare cu ultrasunete
  • Curățarea mecanică sub apă curentă
  • Sterilizare cu o temperatură ridicată de 200 de grade
  • Sterilizatorul UV este un loc de depozitare pentru unelte gata de utilizare.

După procedură, comandantul va oferi recomandări privind îngrijirea la domiciliu, acest lucru vă va menține mâinile bine îngrijite. Preturi la servicii de manichiura sunt cele mai accesibile, deci nu vă va fi dificil de a comanda o manichiura.

Pe site-ul nostru, in lista de servicii, veti gasi urmatoarele:

close-up-of-manicurist-using-manicure-scissors

Преимущества лечения

Increases Energy
Reduce Migraine
Fast Recovery Time
Better Sleep Quality

Прайс-лист

МаникюрВремя Цена
Маникюр 60 мин 150 лей
Маникюр+покрытие гуль лаком первый раз 60 мин 300 лей
Маникюр и покрытие гель лаком снять старый гель и покрыть новым 60 мин 320 лей
Покрыть гелем натуральные ногти 60-90 мин 320 лей
Корекция гелевых ногтей 90 мин 350 лей
Наращивание до 120 мин360/450 лей
Снять все и покрыть лечебным лаком60мин150 лей
Парафинотерапия рук20мин60 лей
-Тёплые рукавички-45 мин 150 лей
Френч50 лей