What would you like to find?

GĂSEȘTE RĂSPUNSURILE

Întrebări frecvente și răspunsuri

Cele Mai Populare Întrebări

Pentru o epilare mai comodă și mai eficientă lungimea firelor de păr trebuie să fie de 5-8 mm. Specificul procedurii este folosirea talcului, așa cum această zonă este supusă unei transpirații intense. Particularitatea creșterii părului în această zonă constă în faptul că firele de păr cresc în câteva direcții. De aceea, epilând această zonă, specialistul va schimba direcția de aplicare a pastei de zahăr sau a cerii - fiți pregătiți pentru asta. Procedura de înlăturare a pastei de zahăr sau a cerii fierbinți va fi aleasă de specialist în mod individual. Nu este recomandată folosirea deodorantelor timp de 24 de ore după epilare.

Pentru ca reacția de polimerizare să aibă loc – cu alte cuvinte ca lac-gelul sau gelul să se “întărească” pe placa unghinală, clientul introduce degetele într-o lampă specială cu lumină ultravioletă. Dacă este utilizată corect, lampa cu lumină ultravioletă nu poate cauza niciun efect negativ pielii. Una dintre regulile de protecție a pielii mâinilor este folosirea mănușilor de protecție, ce previn uscarea pielii și intensificarea pigmentării după influența ultravioletelor. Mănușile sunt confecționate dintr-un material special de culoare albă; vârfurile degetelor rămân deschise, ceea ce permite efectuarea eficientă a procesului de aplicare a gel-lacului sau a gelului, nu distorsionează mișcările, iar lungimea acestora acoperă pielea până la coate.

 • Salonul nostru este echipat cu ambele aceste două aparate de la producătorul original francez.

 • Ambele aceste aparate permit efectuarea procedurilor pentru corp și față.

 • Aparatul CELLU M6 Keymodule este un aparat de a doua generație a echipamentelor LPG system, iar CELLU M6 Alliance este un aparat de generația a zecea a echipamentelor LPG system.

 • Procedurile pentru corp / LPG masaj corporal cu aparatul CELLU M6 Keymodule constă din câteva etape: tonifierea sau eliminarea umflăturilor; defibrozarea sau tratarea celulitei și micșorarea volumelor, șlefuirea sau lucru asupra calității pielii.

 • Cu aparatul CELLU M6 Alliance, prin manipula inteligentă pentru masaj, toate aceste etape sunt efectuate simultan – eliminarea umflăturilor, tratarea celulitei, reducerea depunerilor adipoase, tonifierea pielii.

Cea mai frecventă greșeală este aplicarea insuficientă și necalitativă a cremei de protecție. Aceasta se referă și la cantitatea cremei, care trebuie să fie suficientă: crema trebuie aplicată atent pe toate porțiunile deschise ale pielii. Pe față, de multe ori, se omit zonele de deasupra buzei superioare și din jurul ochilor sau crema este ștearsă de rama ochelarilor de soare, aceste zone rămânând neprotejate. Încă o regulă care este încălcată adesea este că se aplică rar – crema de protecție trebuie aplicată, în mediu, la fiecare patru ore.

Încă un moment important constă în eficiența protecției solare, ce influențează asupra stării pielii. De exemplu: după orice inflamație, lezare, după folosirea produselor cosmetologice agresive, la luarea anumitor suplimente alimentare și medicamente.

Apelați la cosmetologul dvs. pentru a vă alege o cremă de protecție eficientă și să vă arate cum să o aplicați corect pe piele.

 • Înainte de procedură se recomandă îmbrăcarea mănușilor speciale de protecție din țesătură albă de bumbac cu vârfurile tăiate pentru accesul plăcii unghinale.

 • Degetele trebuie ușor îndepărtate pentru ca iradierea să acționeze pe întreaga suprafață a unghiei.

 • Palma se ține strict paralel cu masa; degetele nu se îndoaie și se țin puțin ridicate.

 • Degetele mari se introduc în lampă câte unul!

 • Urmați polimerizarea continuă - nu scoateți mâna din lampă înainte de timpul indicat. Cea mai frecventă greșeală a clientului este atunci când, distras de telefon, scoate mâna din lampă.

Una dintre cele mai des întâlnite cauze a apariției “părului încarnat” este excesul de peeling în zona creșterii părului. Cel mai simplu mod de explicat această situație este pe exemplul părului ras; sub acțiunea aparatului de ras sunt “tăiate” nu doar firele de păr, ci și stratul superior al pielii! În rezultat, pielea începe să-și “crească” grosimea, adică să se protejeze, părul din foliculi nu poate străpunge o piele mai groasă și, prin urmare, apare la suprafață.

A doua cauză este un dop din sebum, ce apare, la fel, ca o reacție de apărare a pielii la o deteriorare excesivă a mantiei hidrolipidice și a stratului cornos. Sebumul se blochează în vârful foliculului de păr, acolo unde se deschide glanda sebacee și părul slăbit nu poate pătrunde prin dopul sebaceu și apare pe suprafața pielii. Așa fel de situații apar adesea în zona bikini și în zonele axiale.

Dacă părul încarnat apare pe suprafețe mari – pe picioare, pe coapse, pe brațe, trebuie de luat în considerare uscarea generală a pielii și a hainelor excesiv de groase, pe care le îmbrăcați după înlăturarea părului.

Fiți atenți cu propriul corp. Faceți epilare cu ceară și/sau zahăr în funcție de indicații și de preferințe. Ascultați de recomandările specialiștilor.

Curățarea feței este cea mai populară procedură. Există două tipuri de curățare:

 1. Curățare terapeutică - se recomandă de doctor și se efectuează în centrele medicale, în caz de necesitate. De regulă, aceasta se efectuează în complex cu tratamentul pielii problematice și tratamentul acneei.

 2. Curățare igienică - se recomandă și se efectuează la saloanele de frumusețe. Curățarea igienică permite reducerea hipercheratozei, eliminarea comedoanelor (elemente neinflamatorii) și pentru pregătirea feței pentru proceduri de îngrijire.

Cosmetologul indică un număr individual de proceduri în funcție de starea pielii.

În salonul nostru avem proceduri doar de pedichiură estetică. Folosim aparatul Pedo Sprint 100 Suda.

Folosind echipamente și aparate profesionale de calitate, soluționăm probleme estetice, iar cu ajutorul diverselor dispozitive se prelucrează cuticulele și se șlefuiesc tălpile. Procedura se efectuează calitativ, rapid și curat.

Pedichiura medicală hardware rezolvă probleme mai serioase, cum sunt, de exemplu, unghiile încarnate, bătăturile etc., ce se găsesc în aria de competențe ale specialistului în podologie.

Mai bine este să vă adresați administratorului salonului și să discutați cu el toate posibilitățile. Din experiență, cel mai popular este sistemul ‘’depozit”. Achitați o anumită sumă, ce va fi folosită de persoana căreia i-ați făcut un cadou la alegere. De exemplu, achitați 3000 de lei, administratorul vă înmână un plic cu o felicitare stilizată a salonului și bonul de plată. Înregistrează certificatul, iar atunci când vine deținătorul acestuia, lui i se pune la dispoziție lista de servicii de unde poate alege fie procedura ce i se potrivește, fie produse cosmetice după ce este consultat de cosmetolog. Costul certificatului poate varia între cea mai ieftină procedură până la un curs întreg de proceduri de îngrijire a corpului sau a feței.

Certificatul este valabil timp de două luni.

Procedurile de îngrijire profesionale asigură păstrarea unui aspect firesc și sănătos al pielii. Aceste proceduri au mai multe obiective. De regulă, sistema de îngrijire este următoarea:

 • Vizitarea cosmetologului la un anumit interval de timp și efectuarea procedurilor profesionale în salon.

 • Folosirea pentru îngrijirea la domiciliu a produselor cosmetice recomandate de cosmetolog.

Datorită unei asemenea scheme se ating rezultate vizibile: se diminuează zona porilor deschiși; se reduce apariția cuperozei; se micșorează producerea de sebum etc.

Procedurile de îngrijire sunt indispensabile oricărui tip de piele. Îngrijirile anti-age au un efect scontat nu când sunt făcute o dată în an, ci atunci când sunt făcute cu regularitate – o dată la 4-10-14 zile. Procedurile de îngrijire sunt cele mai plăcute și sigure modalități de acționare asupra pielii.

Au mai rămas intrebări?

Dacă nu puteți găsi răspunsuri la întrebările dvs. –
atunci ne puteți contacta oricând.
Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

profnails@gmail.com

Expediază-ne scrisori

Facebook

Scrie-ne mesaje