What would you like to find?

A COSMETIC BEAUTY TREATMENT

Sprancene si gene

Ingrijirea sprancenelor si genelor

Sprancenele sunt o componentă importantă a imaginii fiecărei fete. Stăpânul nostru vă va ajuta să vă faceți fața expresivă și armonioasă.

Servicii noastre pentru sprancene includ:

  • Modelarea sau extensia sprancenelor in Chisinau este potrivită pentru cei care doresc să-și schimbe forma sau să ridice una nouă
  • Corectarea sprancenelor – potrivită pentru cei care au nevoie să mențină o formă de sprancene gata făcută
  • Colorarea sprancenelor este potrivită pentru cei care doresc să schimbe tonul sprâncenelor, să le facă mai strălucitoare sau să completeze densitatea lipsă. O paletă bogată de nuanțe naturale care pot fi combinate, care vă permite să creați orice opțiune de nuanță dorită care să se potrivească tonului părului și tipului de culoare.
  • Laminarea sprancenelor in Chisinau sau așezarea pe termen lung a sprancenelor este laminarea firelor de păr și fixarea lor în direcția corectă. Procedura oferă îngrijire profundă, restaurare și transformare instantanee a sprâncenelor. În conformitate cu aceasta, sprâncenele sunt întărite și aspectul sprâncenelor este îmbunătățit, firele de păr capătă o culoare expresivă frumoasă, strălucire incredibilă și o nouă formă.

Durata efectului este de 1,5-2 luni. Durata exactă a efectului depinde de caracteristicile naturale și de modul în care veți avea grijă de sprâncene după procedura salonului.

Servicii noastre pentru gene includ:

Laminarea genelor combina ingrijirea, colorarea și curlingul, care împreună creează efectul cel mai natural, care durează o lună și jumătate până la două luni.

Laminarea este potrivită pentru toate tipurile de gene, dar arată cel mai bine pe cele lungi și groase. Particularitatea procedurii este că etapa cheie a laminării este aplicarea unui ser de întărire. Se compune din proteine, uleiuri, hidrolizat de proteine din grâu și alte substanțe de origine vegetală care stimulează creșterea genelor și au un efect protector.

O astfel de acoperire crește semnificativ volumul genelor, ele arată mai bine îngrijite și ca și cum ar fi acoperite cu rimel.

Preturi la extensia sprancenelor si genelor sunt cele mai accesibile, deci nu vă va fi dificil de a comanda colorarea genelor si sprancenelor.

Pe site-ul nostru, in lista de servicii, veti gasi urmatoarele:

Salon de frumusete in Chisinau – Professionails!

Sprancene si gene